I dalje kaos u hrvatskoj odbojci

I dalje kaos u hrvatskoj odbojci

KAD smo se konačno ponadali da je tragikomična trakavica koja posljednjih tjedana muči hrvatsku odbojku riješena, priopćenjem su se hrvatskoj javnosti obratile hrvatske odbojkašice.

U priopćenju napisanom rukom daje se puna potpora predsjedniku (na granici sadašnjeg i bivšeg) HOS-a Popoviću kojem se pripisuje žrtvovanje svog "visokopozicioniranog" radnog mjesta u Hrvatskom fondu za razvoj i zapošljavanje. 

Odbojkašice nadalje odbacuju sjednicu Izvršnog odbora koju proglašavaju nelegalnom i kao šlag na tortu uvjetuju odlazak na Europsko prvenstvo ostankom Popovića na čelu HOS-a.
Na kraju svega traže ponovno ustoličenog izbornika muške reprezentacije Radovana Malevića da "svoji bitke vodi izvan granica Hrvatske", vjerojatno aludirajući na nacionalnu pripadnost dotičnog.

Kao povod ovom priopćenju navodi se ostavka izbornika Igora Lovrinova koji je odlučio napustiti kormilo ženske reprezentacije zbog moralne obveze i podrške koju osjeća prema Andriji Popoviću, jer bi u slučaju ostanka dao legitimitet Maleviću.

U međuvremenu novi-stari izbornik Malević, poslao je pravi popis reprezentativaca za predstojeće rujansko EP u Rusiji. Objašnjenje zašto se šalje drugi popis( Popović je poslao već jedan) potpisao je osobno predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, a u njemu stoji molba da se novi popis uvaži zbog "izvanrednih okolnosti u hrvatskoj odbojci", koje su uistinu izvanredne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se čekaju reakcije dvojice igrača koji su na Malevićevom popisu, a koji su se tijekom krize priklonili tada legitimnom Bariću.

Tako se i dalje nastavlja kaos u hrvatskoj odbojci koji očito nisu uspjeli riješiti niti Primorac niti Vlada, samo se sada kaos prebacio sa muškog na ženski dio reprezentacije...

M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara