I Pokrivač se izborio za mjesto u udarnom sastavu

NAKON popodnevnog treninga u Bad Tatzmanssdorfu koji su zbog predostrožnosti propustili Igor Budan, Darijo Srna i Luka Modrić naš je izbornik Slaven Bilić odlučio udarni sastav za utakmicu s Poljskom.

Prema očekivanom, izostat će većina igrača koji su iznijeli teret utakmice s Njemačkom. Preciznije, protiv Poljaka će nastupiti samo pet igrača koji su sudjelovali u kreiranju velikog pothvata na Wortherseeu.

Postava koju smo jutros predvidjeli razlikuje se tek u jednom detalju; prve minute na Euru odradit će Nikola Pokrivač, dok će poštedu dobiti i Niko Kovač.

Protiv Poljske će Hrvatska, dakle, zaigrati u sastavu: Pletikosa - Šimić, Vejić, Knežević, Pranjić - Leko, Pokrivač, Vukojević, Rakitić - Petrić, Klasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS izašao u susret hrvatskim navijačima

Baš kao i proteklih dana, hrvatska reprezentacija u svojoj bazi na meti je mnogobrojnih navijača koji su iz Bad Tatzmannsdorfa često odlazili nezadovoljni zbog nemogućnosti da odgledaju Bilićev trening. Pravila su jednaka za sve, kako za navijače tako i za novinare. I popusta nije bilo. Sve do danas.

Uporna skupina hrvatskih navijača iz Slavonskog Broda koja tijekom Eura boravi u Grazu, a u Bad Tatzmannsdorf je došla samo radi treninga Bilićevih izabranika, uspjela je izvojevati upad na trening.

"Došli smo ovdje čak iz Graza. Ne mogu vjerovati da od Norvežana kupujemo najskuplje karte u pretprodaji za utakmice hrvatske repke, a da nas oni ne žele pustiti niti na trening", pričao nam je jedan od navijača dok se bjesomučno natezao sa Zoranom Cvrkom, HNS-ovim povjerenikom za sigurnost. Cvrk je na kraju popustio i više od tridesetak navijača na kraju je bodrilo Bilićeve odabranike 15-ak minuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara