I Robert Kovač otpao za Italiju!

KAKO će u konačnici izgledati momčad koju će rezervama svjetskih prvaka suprostaviti novi izbornik Slaven Bilić? Čini se, sasvim drugačije negoli smo je zamišljali.

Na posebnim je mukama naša zadnja linija, jer prema najnovijim informacijama koje Index doznaje,  gotovo sigurno zbog obnovljene ozljede neće nastupiti ni Robert Kovač.

U pitanju je navodno zglob, a ni treneru Dechampsu se pretjerano ne dopada opcija da Kovač zaigra revijalnu utakmicu u Livornu.

U nešto goroj zdravstvenoj situaciji od Kovača je Igor Tudor, a izbornik zbog uigravanja sastava za Rusiju nije imao namjeru koristiti Šimunića i Šimića. U momčad je pozvan Anthony Šerić, na kojeg je izbornik, kako tvrdi, "oduvijek računao", unutra je Vedran Ćorluka, možda i Hrovje Čale. Postoji opcija da Bilić lijevu stranu obrane povjeri i Marku Babiću....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, mogućih raspleta ima, ali ne u izobilju. Činjenica da protiv momčadi svjetskih prvaka, ma kako oni po novome igledali, Hrvatska nema kompletnu standardnu obranu, može biti samo zabrinjavajuća. Tek izbornik sve skupa može shvatiti kao stimulans, da ispita i ostale mogućnosti postave vrste koju ima u rukama.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara