Ide li Mourinho stopama Nowotnog?

JOSE MOURINHO odlazi iz Chelsea i to je već "gotova" stvar, ali prema najnovijim informacijama, portugalski trener je spreman odmah dragovoljno se staviti na transfer listu, ukoliko mu Abramovič isplati cijeli iznos ugovora.

Godišnja Mourinhova gaža iznosi 5.2 milijuna funti, dok mu bonusi donesu godišnje još oko 2.5 milijuna, što znači da bi vlasnika Chelsea prijevremeni raskid veze koštao oko 25 milijuna funti, što u prijevodu znači 38 milijuna eura.

Sunday Times navodi da je u petak sazvan hitan sastanak uprave kluba na kojem se raspravljalo o Mourinhovom statusu. Izvršni direktor Peter Kenyon je pozvao sve čimbenike u klubu da donesu odluku koja neće ugroziti ovogodišnji lov Chelsea na titule.

Mourinho za to vrijeme mudro šuti, jer zna da Inter strpljivo čeka, a on sam ne želi prekršiti odredbe ugovora jer želi da ga Chelsea isplati ukoliko dođe do prekida suradnje.

Obzirom da su ključni igrači stali iza Mourinha, engleski mediji su sada izašli sa novom ekskluzivom, po kojoj bi Frank Lampard išao iz kluba u paketu sa trenerom, a ovakve glasine dodatno potiče i to što Lampard još nije, kao što je najavljivao, produljio ugovor sa Chelseaom.

On je već prije izjavio da želi igrati u Španjolskoj, a na ljeto kada mu ističe treća godina ugovora, ima pravo po Fifinim pravilima kao 28-godišnjak otkupiti svoj ugovor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara