Iduće sezone besplatno na stadion: Hoće li Maksimir ikada biti pun?

DINAMO je odlučio otvoriti vrata maksimirskog stadiona za sve utakmice osim europskih i utakmica s Hajdukom. Posjeta je ovog proljeća bila katastrofa.

Na ovaj su se potez  u klubu odlučili kako bi pokušali vratiti gledatelje na maksimirske tribine. Naime, kap koja je prelila čašu jest izuzetno slaba posjećenost utakmica Dinama, pogotovo posljednjih nekoliko kola, kada se na stadionu našlo jedva nekoliko tisuća ljudi.

Klub je već osvojio naslov, te to može biti razlog slabe posjete, međutim problem dolaska navijača u velikom gradu poput Zagreba ipak traje već godinama. Dinamovci tome očigledno žele stati na kraj pa će tako ulaz na sve utakmice sljedeće sezone biti besplatan. Ulaznice će se naplaćivati za derbije s Hajdukom te za europske susrete. To su utakmice na kojima Dinamo planira nešto zaraditi od ulaznica, jer je ovo sve ostalo, kada se zbroje gledatelji, "kikiriki".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se navijači vratiti u Maksimir ostaje za vidjeti. Sigurno je da je slaba posjeta uzrokovana i lošim igrama kluba u proljetnom dijelu prvenstva, kada su gledatelji većinom imali priliku gledati nezanimljiv i neatraktivan nogomet.  

M.Š.
Foto: K.H.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara