Igor Budan: Daj Bože da idem u Romu

NAPADAČ Parme, a odnedavno i hrvatske reprezentacije Igor Budan bio je vrlo uzbuđen kada smo mu priopćili o interesu Rome za njegove usluge, vijest koju je danas objavio portal "Tribalfootball".

Odmah je napomenuo da bi to bilo fantastično, jer je Roma jedan od najvećih talijanskih klubova.

"Joj, daj Bože da idem u Romu. To je jedan od najboljih talijanskih klubova ako ne i na svijetu. Uistinu me raduje interes Rome, jer je to dokaz da radim kvalitetno i igram kvalitetno. Sav moj trud mora se kad-tad isplatiti." - napominje Budan u razgovoru za Index.

Nakon što se Roma plasirala u četvrtfinale Lige prvaka, dobila je od UEFA-e financijsku injekciju u visini od sedam milijuna eura, koje će, kako napominju talijanski mediji, potrošiti na produženje ugovora s osloncima momčadi poput Amantina Mancinia, Philippea Mexesa i Cristiana Chivua.

Direktor Sensi također namjerava uskoro ojačati momčad Rome kvalitetnim napadačem, a na popisu trenera Spalettia egzistiraju imena Igora Budana i Antonia Di Natalea, navalnog igrača Udinesea.

Igor ističe kako je nedavno njegov menadžer imao kontakt s rimskim klubom, ali da je sve ostalo na raspitivanju.

"Menadžer mi je rekao prije nekih mjesec dana da se Roma interesira za moje usluge, ali od onda nisam čuo niti riječ o tome. Valjda sam ih dobrim igrama u posljednje vrijeme opet zainteresirao. Moje je da treniram i igram dobro i zabijam, a onda će Rimljani jače "zagristi" u to sam siguran. - rekao je Igor Budan.

V.B.
Foto: D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara