Igrač kijevskog Arsenala boji se za svoj život

KAMERUNSKI nogometaš Patrick Julius Ebanda boji se za svoj život nakon što su dvojica njegovih suigrača iz kijevskog Arsenala umrli pod sumnjivim okolnostima.

U intervjuu za francuski dnevnik "Le Parisien", kojeg prenosi njemačka novinska agencija DPA, Ebanda je kazao da se boji kako su mu u klubu davali zabranjena sredstva bez njegova znanja.

Dva dana prije svake utakmice dali bi nam devet pilula, koje smo popili za doručak, ručak i večeru. Prije važnijih utakmica primali smo i injekcije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam pojma što su nam davali, jer ne čitam ukrajinski. Klupski liječnik bi nam samo kazao da će nam to dati energiju", kazao je Ebanda, koji je prošao na svim doping testovima, ali u posljednje vrijeme ima problema sa srcem.

Ove godine umrla su dva igrača kijevskog Arsenala zbog srčanih problema. Dvadesettrogodišnji Gruzijac Chalva Apkhazava 6. siječnja umro je u snu, a 17-godišnji Andrei Pavitski umro je 29. veljače za vrijeme treninga.

"Moj srčani ritam nije normalan. Već mjesec dana uzimam lijekove zbog toga, a liječnik mi je zabranio bilo kakav fizički napor. Bojim se da je došao red na mene", izjavio je Ebanda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara