Igrači Dinama ne vjeruju u Mamićev odlazak

IAKO izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić već danima uvjerava javnost kako će uskoro napustiti Dinamo i to zajedno s predsjednikom kluba Mirkom Barišićem, igrači Dinama ne vjeruju takvim najavama, a s njima se slaže i trener Ilija Lončarević.

Kako piše Večernji list, predsjednik kluba Mirko Barišić nije želio komentirati Mamićevu najavu o zajedničkom odlasku iz Dinama, zaustavio se na neodređenoj frazi kako se "mora konzultirati s nekim ljudima".

Trener Dinama Ilija Lončarević, koji ovih dana živi pod velikim pritiskom jer njegova momčad pokazuje lošu igru protiv ne naročito kvalitetnih protivnika, smatra kako Mamić neće otići iz kluba.

"Zdravkove najave odlaska su, barem ja tako mislim, nastale kao posljedica cijele kampanje koja je usmjerena protiv Dinama. Držim da je krajnje vrijeme da se raščiste stvari u našem nogometu. A Mamić neće otići iz Dinama." - kazao je Lončarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično razmišlja i povratnik u momčad, kapetan Goce Sedloski: "Naravno da ne bih volio da ode, prema nama igračima uvijek je bio korektan. U stvari, vjerujem da do toga neće ni doći."

Napadač Dario Zahora tvrdi da je Mamić "posljednjih godina mnogo napravio za klub", te dodao kako je igračima "poput drugog oca".

"Pogodilo bi nas da ode. Mi ga rezultatima baš i nismo pratili. Vjerujem da će sad i to doći, pa će dopredsjednik moći mirno spavati. Impulzivna je osoba. Nismo nervozni, ali takve stvari donose neizvjesnost, jer za nas je mnogo napravio i bila bi velika šteta da ode." - zaključio je Zahora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara