Igrači Varaždina u štrajku zbog neisplate plaće, protiv Osijeka će igrati juniori?

Igrači Varaždina u štrajku zbog neisplate plaće, protiv Osijeka će igrati juniori?

Foto: Željko Hajdnjak/Cropix

NOGOMETAŠI Varaždina od jutros su ponovo u štrajku. Jučer su odbili trenirati i traže da klub podmiri svoja dugovanja prema njima.

A dugovi su golemi. Igrači tvrde da 12 mjeseci nisu dobili ni kunu i odbijaju treniranje dok barem nešto ne sjedne na račun. Moguće je stoga da u subotu protiv Osijeka zaigraju juniori.

Teška je ovo situacija, pa dvanaest mjeseci nismo dobili plaće. Voda je došla do grla i morali smo nešto učiniti. Nećemo trenirati dok se barem nešto isplati. Samo čekam da mi država pokuca na vrata jer moram platiti doprinose, a od čega?", rekao vratar Saša Dreven za eVaradžin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S druge strane, upravu ne zanima što su igrači bez kune.

"Štrajk je bedastoća i time igrači sami sebi rade štetu. Ne znam što time žele postići. Nije da im netko ne želi platiti nego novca jednostavno nema i treba ga nabaviti. I Uprava radi upravo na tome. U sljedećih sedam dana ćemo isplatiti barem dvije ili tri plaće", rekao je predsjednik Zlatko Horvat.

Sportski direktor Zlatko Ivanović dodao je da ukoliko se igrači danas u 16 sati ne pojave na treningu, Varaždin će u Osijek ići s juniorima.

"Očekujem igrače na popodnevnom treningu motivirane za rad i spremne za podvig u subotu u Osijeku", rekao je Horvat.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara