Index i Kia vode te na Euro: Osvoji ulaznice za utakmice protiv Češke i Španjolske!

Index i Kia vode te na Euro: Osvoji ulaznice za utakmice protiv Češke i Španjolske!

Foto: Index / Getty Images / Guliver image 

PRED deset tisuća navijača Hrvatska je u Parizu na Parku Prinčeva pobjedom otvorila Europsko prvenstvo. Reprezentacija je odigrala jednu od najboljih predstava u Francuskoj, a slike naših navijača i fešte u Parizu obišle su svijet. I ti još stigneš feštati s njima! 
 
Hrvatska s Češkom igra u najnogometnijem gradu Francuske, St. Etienneu, 17. lipnja te u odlučujućoj utakmici skupine sa Španjolskom, 21. lipnja u Bordeauxu, Taj grad pamtimo i po pobjedi nad Rumunjskom u osmini finala Svjetskog prvenstva 1998., kada je Hrvatska ispisala povijest.
 
Pred reprezentacijom je šansa generacije da ponovi veliki uspjeh, a pred tobom prilika da budeš uz njih. 
 
Budite brzi i kreativni i otputujte u Francusku podržati Hrvatsku.
 
Sve što trebaš napraviti je:

1. Ako već nisi, lajkaj našu Index Sport Facebook stranicu.

2. U komentar napiši zašto baš ti trebaš osvojiti ulaznice i to koristeći ove ključne riječi: Index, Kia, Euro 

3. Na mail index.nagrada@gmail.com pošalji nam ime i prezime (i pod kojim si imenom ostavio/la komentar), adresu i broj telefona.

Najkreativnije odgovore naš žiri nagradit će s tri ulaznice za utakmicu protiv Češke te dvije ulaznice protiv Španjolske.

()

Pravila nagradnog natječaja “Kia i Index vas vode na Euro“
 
Članak 1. 
Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „Index i Kia vode te na Euro“ je  KMAG d.o.o., Zagreb, Gornjostupnička 18J, 10255 Gornji Stupnik, OIB: 50122329920
 
Članak 2.

Nagradni natječaj održava se u periodu od 14. lipnja do 17. lipnja 2016. Nagradni natječaj priređuje se s ciljem promidžbe Kijinih proizvoda i usluga.
 
Članak 3.

Početak nagradnog natječaja s nazivom „Kia i Index vas vode na Euro“ je utorak 14.lipanj 2016. godine. Pravila će biti objavljena na portalu Index.hr
 
Članak 4.
Fond nagrada obuhvaća 3 karate za utakmicu Hrvatska:Češka i 2 karte za utakmicu Hrvatska: Španjolska koja će se održati na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016.
Prvi dobitnik osvaja dvije karte, dok drugi dobitnik osvaja 3 karte. 
Dobivene ulaznice nije moguće zamjeniti za ulaznice za drugu utakmicu.
Nagrada nije prenosiva na drugu osobu, niti je zamjenjiva za novac i/ili drugu robu.
 
Članak 5.

Nagradni natječaj „Kia i Index vas vode ne Euro“ traje od 14. do 17. lipnja 2016., a za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je u propisanom periodu ispuniti kreativni zadatak na Facebook stranice Index Sport. Nagradu će osvojiti onaj koji najkreativnije odgovori na kreativni zadatak. O dobitniku će odlučivati tročlana komisija u sastavu Priređivača.
 
U natječaju mogu sudjelovati samo oni sudionici koji ispune sve uvjete za sudjelovanje. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 18 godina sa stalnim mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj. Sudionici u nagradnom natječaju prihvaćaju obavezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradnog natječaja. Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih u obrascu.
 
Članak 6.
Dobitnik nagradnog natječaja za utakmicu Hrvatska: Češka bit će objavljen 15. lipnja, dok će dobitnik ulaznica za utakmicu Hrvatska: Španjolska biti objavljen 17. lipnja.
 
Proglašenje je konačno, bez prava na žalbu.
Sve pristigle prijave bit će podložne provjeri.
 
Članak 7.
Ime i prezime dobitnika koji osvaja nagradu bit će objavljeno na portalu Index.hr prema rasporedu napisanom u Članku 6 ovih pravila.
 
Članak 8.
Priređivač zadržava pravo razmotriti prihvatljivost dodjele nagrade u slučaju bilo kakve zlouporabe ili sumnje na zlouporabu.
 
Članak 9.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradnog natječaja prema dobitniku. 
Dobitnik nema pravo od priređivača tražiti nagradu većih razmjera od onog definiranog fondom nagrada ovih Pravila.
 
Članak 10.
Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem dnevnog tiska i/ili weba.
 
Članak 11.
U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i portala index.hr te osobe povezane s organizacijom nagradnog natječaja zajedno sa svojom užom obitelji.
 
Članak 12.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze koje proizlaze iz ovih Pravila.
 
Članak 13.
Priređivač ima pravo iskoristiti fotografije dobitnika nagrada u promidžbene svrhe bez  njihove posebne suglasnosti i bez prava na naknadu.
 
Članak 14.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih postova koje su vulgarni, opsceni, degutantni ili uvredljivi.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih postova za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih postova koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijavljeni postovi bit će objavljeni na portalu Index.hr

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Organizator zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada, te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u natječaju.

- Mjesto preuzimanja ulaznica je Zagreb.


 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara