Inter računa na Juventusove pogreške

Inter računa na Juventusove pogreške
INTEROV urugvajski reprezentativni napadač Alvaro Recoba vjeruje da će u preostalih 8 kola, to jest, do kraja prvenstvene utrke vodeća momčad na prvenstvenoj ljestvici, torinski Juventus, posrnuti pod pritiskom "da mora osvojiti naslov" te da će ga stoga njegovi milanski modrocrni preteći u finišu i osvojiti scudetto.

- Ne vjerujem da će Juventus, koji je trenutačno lider na ljestvici sa tri boda više od Intera, dobiti svih 8 preostalih utakmica. A jedino će, ako uspije ostvariti taj podvig, biti prvak. U burnoj završnici nacionalnog prvenstva njega još čekaju i dva četvrtfinalna okršaja Lige prvaka protiv Barcelone, a ako i nju eliminira tada će mu se program još više zgusnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njegovi su igrači pod strašnim pritiskom, a to je voda na naš mlin. I kao što smo mi prošle godine u samoj završnici prvenstvene utrke izgubili živce i utakmicu s Lazijom te prepustili Juventusu naslov, tako sada vjerujem da će Juve "kiksati" i da ćemo mu mi pred nosom oteti prvenstvo.

Naša je momčad u zaletu, u top-formi, a svi su naši igrači koncentrirani samo na sljedećeg protivnika. I tako će biti do kraja prvenstva. Ovaj put nas nitko neće zaustaviti pred ciljem.

Iz neutralnog kuta gledano, iako treba respektirati Recobine argumente kojima potkrjepljuje svoj optimizam, ne može se smetnuti s uma da Inter u 8 preostalih prvenstvenih kola igra ima težak raspored s tri vrlo nezgodna protivnika - Romu, Lazio i Milan.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara