Ipak nije Rusija: Giriček potpisao za turski Fenerbahče

IAKO su o potpisu za ruski Triumph iz Ljubercija izvijestili gotovo svi hrvatski mediji, Gordan Giriček nije završio u majčici Rusiji. Nakon velikog obrata danas je sklopio dvogodišnji ugovor s turskim Euroligašem Fenerbahčeom iz Istanbula. Poznato je jedino da u ugovoru bivšeg NBA-ovca stoji klauzula prema kojoj može napustiti klub i prije isteka.

"Ono što sam želio to mi se i ostvarilo. Potpisao sam ugovor sa klubom koji igra Euroligu i sa time sam potpuno zadovoljan. Još uvijek ne znam kako će izgledati momčad za sljedeću sezonu, jedino što znam sigurno da je trener Bogdan Tanjević. Što se financijske strane tiče također sam vrlo zadovoljan.", rekao je za SN.

Kamen spoticanja koji ga je godinama odvajao od reprezentacije sada više ne postoji. Istanbul je avionskom linijom udaljen samo nešto više od sat i povremena pa će mu i kćerkica Lara biti nadomak ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je također povoljna strana ugovora, no iz vlastitog iskustva znam da neće biti baš previše prilike tijekom sezone dolaziti u Zagreb, jer je pred Fenerbahčeom naporna sezona u kojoj će nastupati u domaćem prvenstvu i kupu, te u Euroligi.", zaključio je Giriček koji je poslijednu sezonu završio u Sunsima iz Phoenixa.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara