Iranski reprezentativac uskoro u Dinamu?

Iranski reprezentativac uskoro u Dinamu?

MOHAMAD NOSRATI, standardni reprezentativac Irana mogao bi uskoro navući plavi dres. Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić najavio je kako bi mu cijena bila oko 300 tisuća eura.

Mamićeve izjave o novom pojačanju željeli smo provjeriti u Maksimirskoj 128.

"Transferski rok i dalje traje. Mi imamo želje pojačati dvije pozicije u obrani i na lijevoj strani." - izjavio je za Index Siniša Jagodić, član Uprave Dinama.

Prema stranicama Transfermarkt.de cijena iranskog reprezentativca se procijenjuje na pola milijuna eura. Nosrati je upravo navršio 25 godina, a imao je isto toliko nastupa za reprezentaciju koju predvodi Hrvat Branko Ivanković.

Dinamo kani uskoro dovesti i prevodioca kako bi šefu struke Kužeu olakšao posao s novim Brazilskim napadačem Costom Andersonom.

"Radi boljeg sporazumjevanja želimo angažirati nekoga tko dobro govori portugalski, kako bi se treninzi i komunikacija među brazilskim igračima i strukom olakšala." - kazao nam je Jagodić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo da Silva je do sada pomagao u komunikaciji, ali kako i on u isto vrijeme mora pratiti treninge teško mu je raditi na dva "fronta".

Drugi dio zimskih priprema u Turskoj Antaliyi pod velikim su upitnikom s obzirom da je nedavno troje djece preminulo od zataze ptičjom gripom.

"Još uvijek pratimo razvoj situacije u Turskoj, no ta tema još uvijek nije bila na dnevnom redu. Kako u Tursku planiramo otputovati tek 2. veljače imamo vremena pratiti situaciju te konzultirati Ministarstvo vanjskih poslova i organizatore." - pojasnio je Jagodić.

Ukoliko velik broj klubova otkaže nastup u Anatalyji, Dinamo će pripreme sigurno odraditi na nekom drugom mjestu.

Ključna stvar bit će snaga klubova s kojim će se odigrati prijateljske utakmice. "Modri" u subotu putuju na pripreme u Španjolsku u španjolski gradić Oliva, pokraj Valencije, gdje će boraviti do 29. siječnja.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara