Iskusni Trap se ne da uvući u trapulu: Vratio bih se Juventusu, ali ne kao trener

Iskusni Trap se ne da uvući u trapulu: Vratio bih se Juventusu, ali ne kao trener

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

   
GIOVANNI TRAPATTONI je vodio Juventus u dva navrata (od 1976. do 1986. i od 1991. do 1994.) i šest puta osvojio Scudetto, dva Kupa Uefa i talijanska kupa te po jedan Kup prvaka, Kup pobjednika kupova, europski superkup i Interkoninetalni kup.

Unatoč 70 godina i dalje izgleda vitalno, a ostvaruje i odlične nogometne rezultate zbog kojih nije izgubio na trenerskoj vrijednosti pa nije čudno da su i u njemu talijanski mediji vidjeli mogućeg spasitelja Juventusove krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Jako je teško vratiti se u klub gdje si nekada ranije imao odlične rezultate. To je uvijek jako škakljivo" rekao je Trapattoni o mogućem povratku na trenersku dužnost u Juventusu gdje je radio u dva navrata

"U Juventus bi se vratio, ali ne kao trener. Neka druga pozicija u klubu je realnija opcija."

Trenutačno je Trapattoni izbornik Irske s kojom je vrlo lako mogao ostvariti plasman na Svjetsko prvenstvo, no u svemu su se potkrali prevarant Thierry Henry i sudac dokvalifikacijskog uzvratnog ogleda Francuska - Irska koji nije odlučio sankcionirati prevaru francuskog nogometaša.

Isto tako, Trapattoni je na čelu Irske ostvarivao odlične rezultate u skupini za SP gdje nije pretrpio niti jedan poraz (jaki suparnici su bili Italija, Bugarska, Crna Gora...),
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara