Ispratite staru godinu uz Medvjede i rakijom se zagrijte za Arena Ice fever

Foto: Drago Sopta/Cropix

HOKEJAŠKI spektakl Arena Ice Fever, tijekom kojeg će zagrebački Medvjedi u
Areni Zagreb u 14 dana odigrati 7 utakmice EBEL-a, sve je bliže. Prva utakmica u Areni igra se u nedjelju 8. siječnja, kada u Zagreb stižu slovenske Jesenice.

Ususret ovom sportskom spektaklu, Medvjedi zadnjeg dana ove godine u Rakijarnici na zagrebačkom Cvjetnom trgu, točno u podne organiziraju neobično druženje - ispraćaj stare godine uz prigodnu prodaju ulaznica za Arena Ice Fever, uz brojne nagrade za ženski dio publike!

Naime, jedno od posebnosti ovog subotnjeg druženja su aktivnosti namijenjene za sve pripadnice ljepšeg spola, koje čine iznimno velik broj navijača zagrebačkih Medvjeda! Osim što će imati priliku upoznati i družiti se sa svojim ledenim herojima, one će imati prigodu osvojiti i vrijedne nagrade!

Tako će hokejaši zagrebačkog Medveščaka - Vjačeslav Truhno, Tom Zanoški, Saša Martinović, Ryan Kinasewich i Frank Banham, na Cvjetnom trgu sudjelovat će u promotivnoj prodaju ulaznica za Arena Ice fever uz brojne pogodnosti: za svaki kupljeni paket ulaznica, dame mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada, na primjer one navijačice koje se odluče kupiti poseban paket "Ugrabi sve", na poklon dobivaju paket ulaznica za "Groznicu utorkom", ali i navijačke majice koje će im potpisati njihovi najomiljeniji igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom kupnje ulaznica najsretnije dame, kupnjom posebno označenih mjesta u sustavu prodaje ulaznica, dobit će i poseban poklon zlatarne ZAKS - Medveščakov srebrnjak izrađen povodom proslave 50. rođendana kluba!

Ulaz na događaj je slobodan i otvoren za sve, a hokejaši će i potpisivati ulaznice svima koji ih toga dana kupe na Cvjetnom trgu za jednu ili više utakmica koje u siječnju igraju u Areni Zagreb.

Hokejski spektakl ARENA ICE FEVER održava se od 8. do 22. siječnja u Areni Zagreb, a zagrebački Medvjedi u tom periodu odigrati će sedam utakmica: 8.1. protiv slovenskih
ACRONI Jesenica, 10.1. protiv mađarske SAPE, 13.1. protiv KAC Klagenfurta, 15.1. protiv
momčadi austrijskog Villacha, 17.1. protiv slovenske Olimpije, 20.1. protiv salzburških
Crvenih Bikova, dok je posljednja utakmica 22.1. kvalifikacijska utakmica za doigravanje.

Ulaznice za događaj prodaju se po cijeni od 50, 70 i 100 kuna i uz brojne pogodnosti kod kupovine većeg broja ulaznica i ulaznica za više utakmica u Tisak Media Centrima, Atlas poslovnicama, Zig Zag Fan Shopu (Teslina 6, Zagreb), Unicef trgovini (Ilica 8, Zagreb), Eventim Ticket Shopu (Jurišićeva 2, Zagreb) i na www.eventim.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara