Ivan Tomas potpisao za Cibonu

Tekst: S.T.
Foto: AFP

BRAT Marka Tomasa Ivan Tomas završio je rehabilitaciju i potpisao za Cibonu. Dobra vijest za Vukove koji su u teškoj financijskoj situaciji je da će Tomas igrati besplatno.

Ivan Tomas rođen je 1981. godine, karijeru je počeo u Zagrebu i nakon toga promijenio šest klubova. Braća Tomas već su igrala zajedno u istom klubu, i to u Zagrebu, a Ivan je već nosio dres Cibone.

Evo što su o angažiranju Ivana Tomasa poručili iz Cibone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon niza neugodnih ozljeda i dugog razdoblja treninga s prvom momčadi našeg kluba u kojem se malo-pomalo vraćao u košarkaški život, Cibona je
prihvatila želju igrača Ivana Tomasa koji je uvršten u momčad i bit će licenciran za natjecanje u Ligi za prvaka hrvatskog prvenstva.

Pred Cibonom je i dalje težak raspored i cijeli niz utakmica u završnici NLB lige i Eurolige, u kombinaciji s hrvatskom ligom, te će dodatni igrač u rotaciji biti dobrodošla pomoć.

U pitanju je zajednički interes, jer na poziciji na kojoj igra Ivan Tomas ima dosta prostora za njegovu košarkašku rehabilitaciju do kraja prvenstva, a igrač je donio odluku da će bez nadoknade biti dio ekipe, što dokazuje da klub u ovoj teškoj financijskoj situaciji pokušava doći do rješenja koja će biti

korisna za sve."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara