Ivana Brkljačić tuži Mladost i traži 100.000 kuna

HRVATSKA atletičarka Ivana Brkljačić tuži Hrvatski akademski atletski klub Mladost i Željka Grabušića zbog nanošenja duševnih boli, te traži 100.000 kuna naknade, piše Jutarnji list.

Najbolja hrvatska bacačica kladiva Ivana Brkljačić izbačena je iz Atletskog kluba Mladost u studenom 2003., zbog toga što je, prema članovima Upravnog odbora kluba, medijima davala informacija koje nije smjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, Ivana je prvo hrvatskim medijima rekla kako u hrvatskoj atletici vlada veliko licemjerje, a zatim je u Klubu zapitala gdje su nestali novci koji je klub dobio za nabavu sportske opreme, što je ponovo podiglo prašinu u Klubu.

Vodstvo kluba tvrdi kako su to sve neopravdane i neutemeljene optužbe i insinuacije prema članovima Upravnoga odbora, čime je nanesena neprocjenjiva šteta ugledu i imenu HAAK Mladost.

U tužbi Ivane Brkljačić stoji da ona nikada nije optužila članove Upravnog odbora za bilo što, već je samo Željku Grabušiću postavila pitanje gdje je nestalo 82.500 kuna, koje je Klub dobio za nabavu sportske opreme, piše Jutarnji list.

Nakon što je cijeli slučaj dospio u javnost Grabušić je Ivanu nazvao "psihički vrlo nestabilnom osobom", zbog čega ga ona sada tuži.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara