Ivanišević: Federer je nepobjediv, a to nije dobro za tenis

Ivanišević: Federer je nepobjediv, a to nije dobro za tenis

KOLIKI ugled u Velikoj Britaniji uživa Goran Ivanišević, najbolje pokazuju epiteti kojima ga opisuju novinari s Otoka. Ovih je dana, naime, novinar South Wales Echa susreo Ivaniševića u Newportu, te odmah iskoristio priliku za intervju.

Iako se Ivanišević povukao iz aktivnog igranja tenisa, osvajač Wimbledona 2001. godine ostao je jedan od najpopularnijih i najpoštovanijih figura u svijetu tenisa, komplimentira South Wales Echo.

Nakon čavrljanja o nedostatku velikih tenisača iz Velike Britanije, razgovor se okrenuo Rogeru Federeru, kralju svjetskog tenisa koji prekrasnim potezima oduševljava sve poklonike tog sporta, a lakoćom pobjeđivanja frustrira svoje suparnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Federerova apsolutna dominacija nije dobra za tenis. U moje vrijeme imali smo Samprasa, koji je također dominirao. No, postojala je skupina igrača koja ga je mogla namučiti, pa čak i pobijediti. S Federerom nije tako." - kazao je Ivanišević velškom novinaru.

"Čak i ako igra sa 70 posto kapaciteta, to mu je dovoljno za pobjedu. Stvarno je igračina, ne bih želio s njim na teren." - dodao je "Zec".

"Ovog trenutka je zaista nepobjediv, jedino ga Nadal može "pritisnuti". No, bilo bi dobro da više tenisača može igrati koliko-toliko ravnopravno s njim." - zaključio je Ivanišević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara