Ivanišević nakon poraza: Nedostaje mi snaga, a ne udarci

GORAN IVANIŠEVIĆ, nakon što je protiv Emilija Sancheza izgubio prvi meč na turniru NOVI Classics na pressici je novinarima rekao kako je razlog poraza njegova loša kondicijska priprema.

O meču protiv Sancheza Goran je rekao: "Ne znam da li da se smijem ili da plačem. Sunce me puklo, nisam mogao stajati na nogama. Svejedno, ne smijem izgubiti od Sancheza, makar bio bez dvije noge i s jednom rukom."

"Ne treniram, totalno sam nespreman, ne mogu pet gemova odigrati da se ne zadišem. Pripremim poen, ali nemam snage ga dovršit. Onda se počnem oslanjati na servis, a on počne vraćati sve natrag." - objasnio je svoj fizičko stanje Goran.

"Oni se svi zagrijavaju, ja sam prirodno zagrijan. Njih dvojica i za ovo moraju trenirati jer imaju takvu igru. A ja mogu zabiti dva-tri asa i izvući se. Nedostaje mi snage, ne nedostaju mi udarci. On igra tri na sat, ja nemam snage pimplati. Iako sam imao break i onu dobru stranu s vjetrom u leđa, ništa nisam iskoristio." - dodao je.

"Imam još dva meča, trebao bi sutra dobiti... Ali nisam ni danas trebao izgubiti. Tako da tko zna? Ako sutra izgubim, ići ću na novi Senior Tour, onaj za preko 60 godina." - izjavio je Goran pomalo razočaran.

Kako piše Sport Net, Goran je iznenađen medijskim praćenjem turnira u Novom Vinodolskom, za što smatra da je neuobičajeno za ovakve turnire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mi je prva pressica nakon meča na Senior Touru. Na turnirima do sada nije bilo niti jednog fotografa, ovo nema veze s turnirima do sada. Važno je da stranci vole sve ovo i da dođu, za nas domaće ćemo lako." - objašnjava Goran.

A o nedavnim medijskim napisima kako je bankrotirao, Wimbledonski pobjednik je izjavio: "U cijelom svijetu su to objavili, pitaju me u Engleskoj što je bilo, pita me McEnroe što mi se dogodilo. Možda su i u Nigeriji objavili. A naslov u novinama nije imao nikakve veze sa samim tekstom."

Goran će svoj drugi meč na ovom turniru odigrati u srijedu u 17:45 protiv Cedrica Piolina.

Cedric Pioline je na turnir došao umjesto Borisa Beckera, a proslavio se prekrasnim udarcima i zanimljivim potezima. Profesionalno je igrao od 1989. do 2002. godine.

Pioline je bio i finalist US Opena, dok je pojedinačno osvojio 5 ATP naslova. Igrao je i finale Wimbledona 1997., te polufinale Roland Garrosa 1998. godine.

Najviši plasman bilo mu je 5. mjesto na ATP ljestvici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara