Ivanišević navija za Bišćanov transfer u WBA

UKOLIKO engleski nogometni klub West Bromwich Albion ostvari svoju želju za dovođenjem Igora Bišćana u klub, osoba koju bi to možda najviše obradovalo bio bi slavni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, piše nogometni portal football365.com.

Wimbledonski pobjednik je odnedavno vatreni navijač West Bromwich Albiona, a pažnju mu je privukao borbeni duh ove otočke momčadi.

Kako piše nogometni portal Football365 poveznica između našeg Gorana i engleskog nogometnog kluba je njihovo dizanje od dna ka vrhu.

Goranovo osvajanje prestižnog turnira s pozivnicom bilo je prvi put u povijesti Wimbledona da je tako nešto pošlo tenisaču za rukom, a nogometaši WBA-a su Božić dočekali na dnu ljestvice Premiershipa, ali su do kraja sezone ipak uspjeli osigurati prvoligaški status.

Albionov direktor Robson izrazio je interes za 27-godišnjeg Bišćana, koji bi unio iskustvo u vezni red njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanišević je izjavio: "Počeo sam navijati za njih dok se nisu uspjeli podići na noge. Sada imam klupski dres i navijač sam West Broma."

"Nadam se da im ova sezona neće biti stresna kao prošla." - dodao je.

Ivanišević u HNL-u navija za Hajduk, a o završetku Premiershipa kaže: "Zadnji dan sezone cijelo sam vrijeme gledao Teletekst i mijenjao kanale kao luđak kako bih vidio kako će se prvenstvo rasplesti."

"Ja sam Hrvat i logično je da nemam ništa sa West Bromom, ali bilo je zabavno." - dodao je Goran.

Za website West Bromwich Albiona naš najbolji tenisač je rekao: "Drago mi je da sam bio svjedok kako se momčad osovila na noge i nadam se da ću ih posjetiti i osobno upoznati." 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara