Ivanišević: Neću biti izbornik ove godine

Ivanišević: Neću biti izbornik ove godine

GORAN IVANIŠEVIĆ čini se, nije uspio pronaći zajednički jezik s čelnim ljudima HTS-a, te je odustao od preuzimanja pobjedničke teniske reprezentacije. Kako tvrdi, stvari će na tome ostati barem još godinu dana.

Što se moralo dogoditi da teniski as, čiji se skori izbornički anganžman pretočio u vijest koja je obišla svijet, povuče rečeno i ostane sa strane terena i tijekom sljedeće godine? Ivanišević je svoje razloge iznio novinaru Sportskih novosti, dok se u ime Saveza oglasio predsjednik Radimir Čačić. 

"Dugo sam razmišljao. Realno, delikatno je vrijeme. Osvojili smo Davis Cup, 1. kolo nosi teško gostovanje u Austriji. Previše tinte prolilo se oko Davis Cup reprezentacije. Ne bih htio da netko pomisli da sam se gurao. Kada dođe vrijeme, a to nikada nisam uvjetovao, onda će to biti samo moje. Sigurno ću biti izbornik, ali ne ove godine." - kazao je Ivanišević.

Neki će pomisliti kako je Zec možda shvatio da je prenaglio, no mi nećemo biti jedni od tih.

"Davno sam bio spreman. No, godinama sam i kao igrač donosio nagle odluke. Iako nisam trebao. To su više bile emotivne odluke i to mi sada nije potrebno." - dodao je Goran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šjor Niko mora voditi reprezentaciju 2006. I koliko hoće. Iako me predsjednik Saveza Radimir Čačić zamolio da se nas trojica nađemo u Zagrebu, ništa se neće promijeniti. Nisam razočaran, nisam ljut. Ekipa smo i idemo dalje. Ako me žele kao sastavni dio momčadi, tu sam. Ne želim da ovo bude priča "moraš odmah". Ništa se ne mora. Kad šjor Niko kaže dosta, onda će doći moje vrijeme." - zaključio je Goran.

Predsjednik Čačić, pak, tvrdi kako ga Goranova odluka i nije previše iznenadila.

"Savez se dogovorio s Pilićem za 2005. i 2006. godinu, stoga nismo ostali bez izbornika." - poručio je naš vrli predsjednik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara