Ivanišević osvojio talijanske medije

Ivanišević osvojio talijanske medije

TALIJANSKI su mediji posvetili sudjelovanju Gorana Ivaniševića na ATP turniru u Milanu pažnju usporedivu s onom koju u Italiji dobija samo premijer Silvio Berlusconi.

Kako piše Jutarnji list, Goran Ivanišević je već dva dana udarna vijest svih talijanskih dnevnih listova, pa je tako npr. "Corriere della Sera" osvajaču Wimbledona posvetio pola stranice.

Nicola Arzani, voditelj službe za odnose s javnošću milanskog ATP turnira interes novinara za Gorana Ivaniševića uspoređuje s interesom za talijanskog premijera Silvia Berlusconija.

Gaia Picard je povodom Goranovog sudjelovanja na ATP Milan napravila i veliki intervju s njim, čiji je naslov "Povratak ludog konja", a podnaslov "Tenis me još uvijek treba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon osmogodišnjeg perioda neigranja na turnirima, Goran je u Milanu u ponedjeljak navečer pobijedio u igri parova s Talijanom Andreasom Seppijem protiv Nizozemaca Baemona Sluitera i Martina Verkerka. Verkerk je prošlogodišnji pobjednik ATP Milana u pojedinačnoj konkurenciji, kao i finalist Roland Garrosa.

Goran je nakon meča izjavio kako ponovo uživa u igri, te dodao da je odlično igrao.

"Gušt mi je igrati, nema pritiska. Ako ide - ide, ako ne ide - ne ide. Nemam nekih velikih ambicija" - izjavio je Goran.

Ivanišević je kazao kako još uvijek ne razmišlja o eventualnom igranju na Wimbledonu, te da mora još vidjeti hoće li ga i koliko boljeti rame, s kojim ima problema već dulje vrijeme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara