Ivanković: Do zadnje smo minute morali strepiti da ne primimo neki slučajan gol

DINAMO je u gostima kod Kamen Ingrada odigrao više nego razočaravajuću utakmicu, možda najgoru otkad je Ivanković preuzeo zagrebačku momčad. Igri Dinama nedostajalo je agilnosti i tek je Luka Modrić, lijepim golom, osigurao gostima minimalnu pobjedu 1:0.

"Teško je komentirati ovakvu utakmicu. Očekivali smo protivnike koji će se zatvoriti na zadnjih 30 metara pred svojim golom. Znali smo da će se tu stvoriti velika koncentracija igrača i planirali smo brzim protokom lopte i brzom kombinatorikom razbiti taj bunker. Zabili smo taj jedan gol, da smo uspjeli zabiti i drugi sve bi bilo gotovo, ali ovako smo do zadnje minute morali strepiti da ne primimo kakav slučajan gol", rekao je Dinamov trener Branko Ivanković u razgovoru za HTV.

Utakmica je ipak riješena izvrsnim pogotkom Luke Modrića, kojim je hrvatski reprezentativac u redovima Dinama još jednom pokazao za kakve je sve majstorije sposoban.

"Bilo je dosta teško, ali to smo i očekivali i naglašavali. Imali smo dosta sreće što smo zabili taj jedan lijepi gol, lopta mi je odlično sjela na nogu i ušla u mrežu", škrt je na riječima bio igrač utakmice Luka Modrić.

P.V.
Foto: Z.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara