Ivanković: Igrači me nisu istukli, u suprotnom bi bilo posljedica

TMURNI su se oblaci nadvili nad Dinamov stadion nakon povratka iz Donjecka. Iako je malo tko od očekivao da Dinamo napravi spektakularan rezultat na domaćem terenu milijunskih zvijezda Rinata Ahmetova, pristup je taj koji je zgrozio modre navijače.

> Pobuna u Dinamovoj svlačionici; Igrači gube strpljenje s Ivankovićem

Nakon glatkog poraza igrači su svoj gnjev iskalili na treneru. Nisu se ustručavali kazati da trener mora otići zbog dobrobiti kluba, neki su bili toliko ljuti da su spominjali i fizički obračun. Sportski direktor Zoran Mamić stao je u obranu Ivankovića, ali je jasno istaknuo da momčad hitno treba vođu, na terenu i u svlačionici.

"Slažem se da svaka momčad mora imati nekoliko vođa na terenu, u svakoj liniji po jednoga.  Ali to je jedan proces, igrači će se s vremenom nametnuti. Bišćan je vođa ove momčadi, ali nije lako biti vođa. Nije dovoljno da vas netko potapša po ramenu i kaže; Hajde, budi lider. Bišćan je apsolutni profesionalac i primjer svima.", odgovorio je u razgovoru za SN Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da ne zna ništa o nezadovoljtsvu pojedinih igrača, osim onog dijela koji je nezadovoljan zbog male ili nikakve minutaže.

"Meni nitko izravno nije izrazio nezadovoljstvo. A nezadovoljstvo je zapravo prirodno. Svi žele igrati i to je jasno. Prva postava uvijek je zadovoljna svojim statusom, trojica il četvorica igrača su poluzadovoljna, a ostali su uvjetno rečeno, nezadovoljni."

"Nakon poraza od Šahtara sasvim je normalno da bude nezadovoljstva unutar momčadi, zadovoljstvo bi u tom slučaju bilo pogubno. Ali mi smo očekivali da će biti poraza, zar je netko očekivao da ćemo Šahtaru zabiti pet komada? Igrači me nisu istukli kao što se  pisalo, jer bi u suprotnom bilo posljedica.", osvrnuo se Profesor na glasine koje su dodatno uzburkale duhove Maksimirske.

C.D.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara