Ivanković: Ljut sam na svoje igrače

TEŠKOM mukom Dinamo je došao do boda nad organiziranim Čakovčanima, čiji je trener Miljenko Dovečer udario po modrom veznom redu, udvajajući Guelu, Vukojevića i Pokrivača, pa izostanak Luke Modrića nije mogao ostati nezamijećen. Plivali su Modri i u obrani i u napadu, pa je Branko Ivanković nakon susreta s pravom bio razočaran i zabrinut. Profesor je čak odstupio od svog uobičajenog tona i uperio prstom u svoje napadače;

"Imam se pravo ljutiti na njih zbog slabe realizacije! Kao i uvijek, stvarali smo šanse ali ih nismo znali realizirati. A tu počinju problemi." - istaknuo je Ivanković nakon susreta.

Modri su u Čakovac trebali otputovati na izlet i osigurati dobro raspoloženje uoči puta za Bergen, gdje moraju igrati na pobjedu. Napadački bi učinak u hladnoj Skandinaviji trebao biti puno bolji..,.

"U drugom sam poluvremenu izmjenama želio dobiti na žustrini i to je upalilo. Mogao sam i ranije uvesti Josipa Tadića, ali i on je iscrpljen putovanjima s mladom reprezentacijom. Šokota? Držao sam cijelu utakmicu jer sam čekao njegov pogodak. Nije se dogodilo. U Bergenu moramo biti puno bolji." - upozorio je trener Modrih.

Domaći je trener Dovečer bio realan nakon susreta;

"Ne mogu reći da sam nezadovoljan bodom. Ipak nam je u goste došao Dinamo. Očekivao sam upravo ovakvu utakmicu, mi smo se orijentirali na kontre, bio je to jedini način da se odupremo jačem protivniku, kompenzirajući tehničku inferiornost."

D.R.
Foto: NK Dinamo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara