Ivanković: Mamić me još nije zvao

BRANKO Ivanković je za Index priznao kako još nije dobio službenu ponudu od Dinama za njegov povratak na klupu "plave momčadi".

Na pitanje hoće li upravo on naslijediti poziciju Zvonimira Solde, "profesor" odgovara:

"To je za mene potpuno nova informacija bez obzira što se špekulacije o mojem povratku na klupu Dinama u medijima vrte već desetak dana."

"Ništa nije sigurno. To je za mene iznenađenje jer je sve moguće u našem poslu", nadovezao se Ivanković na prethodnu izjavu.

Zašto je Soldo dao ostavku nakon osvajanja dvostruke krune, Ivanković komentira:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je to sve novo, neočekivano, ali čujte, takve se stvari događaju, opravdano ili neopravdano, to je naša sudbina. Treba napraviti dublju analizu situacije. Ja nisam radio nikakve analize po tom pitanju jer sa bio okupiran nekim privatnim stvarima i projektima".

Na sumnje da bi već sutra mogao naslijediti trenersku palicu Dinama, Ivanković obrazlaže: "Čujte, to je sada nova stvar, nova situacija koja se javlja. Ja ću kroz nekih pet do osam dana razriješiti neke stvari pa ćemo vidjeti i odlučiti šta će biti dalje."

Branko Ivanković se osvrnuo na bivšeg trenera Slaven Belupa Krunoslava Jurčića koji je također pretendent za trenersku poziciju Dinama:

"On je mlad, nadobudan i dobar trener koji se želi razvijati u tom "fahu" tako da ne vidim razloga zašto on ne bi bio kandidat za trenersku poziciju Dinama", završio je Ivanković intervju za Index.

R.J.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara