Ivanković: Na Werder idemo sa željom i mišlju da nešto napravimo

Ivanković: Na Werder idemo sa željom i mišlju da nešto napravimo

"OVO JE bio veliki teret i pritisak na leđima moje momčadi koji su bili svjesni da je pobjeda ovdje značila ulazak u klub ozbiljnih europskih momčadi" - započeo je Ivanković press konferenciju nakon pobjede Modrih.

"Oduševljen sam našim navijačima koji su bili predivni i ponosan sam što mogu najaviti u ime kluba da će protiv Cibalije biti nagrađeni slobodnim ulazom za podršku koju su danas iskazali" - dodao je.

Posebno je intrigirala uloga Luke Modrića na mjestu zadnjeg veznog igrača a Ivanković je taj taktički potez objasnio procjenom kako je to njegova najbolja pozicija (iako inače igra puno ofenzivnije), i da će Dinamo tako biti efikasniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Werder nije nepremostiva prepreka"

Sljedeći suparnik Modrih u 3. pretkolu Lige prvaka je već opserviran od strane Dinamovih skauta na Kup utakmici Braunschweigu, a Ivanković najavljuje nastavak snimateljskog rada. "Werder ćemo pratiti na njihovoj bundesligaškoj premijeri protiv Bochuma u subotu, a riječ je o fizički i tehnički iznimno snažnoj momčadi. Protiv njih idemo sa željom i mišlju da nešto napravimo i nadam se kako u tom ogledu imamo šansi" - rekao je Ivanković.

Z.A.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara