Ivanković: Očekuje nas prekrasna nogometna jesen u Zagrebu

Ivanković: Očekuje nas prekrasna nogometna jesen u Zagrebu

"LIGA UEFE ove godine ima pola momčadi koje su jače od onih u Ligi prvaka, a svi protivnici koje možemo dobiti su spektakularni", komentirao je Dinamov trener.

"Tottenham sa Modrićem i Ćorlukom bi pobudio neviđen interes"

"Ne vidim nijednog potencijalnog protivnika u Ligi Uefe koji ne bi bio atraktivan, kad pogledate da se u u natjecanje nisu plasirali Borussia, Everton i Napoli, a Dinamo ima privilegiju igrati u uglednom društvu. Očekuje nas prekrasna klupska nogometna jesen u Zagrebu. Tottenham sa Modrićem i Ćorlukom bi svakako pobudio neviđen interes", ponosan je Ivanković na plasman u Ligu Uefa, što kao što je vidljivo, nije uspjelo i nekim europskim velikanima.

"Ako broj gledatelja na Maksimiru neće povećati Ronaldinho i Kaka, ne znam tko će"

Dinamov Profesor se posebno nada da će atraktivni protivnici povećati interes publike za europske utakmice, jer protiv Šahtara i Sparte, Modri se nisu mogli pohvaliti ni približno ispunjenim tribinama, usprkos brojnim vapajima upućenim navijačima: "Očekujem da će takvi protivnici privući više publike, jer ako neće povećati Ronaldinho i Kaka, ne znam tko će i svakako očekujem što više navijača na tim utakmicama"

Što je mislio Vučević kad je Dinamu poželio puno europskih utakmica?

"Nisam čitao izjave Gorana Vučevića o tome da nam priželjkuje što više europskih utakmica, pretpostavljam da je kolega Vučević mislio da koncentracija na europske utakmice može utjecati na nacionalno prvenstvo, ali..", znakovito se nasmiješio i zaustavio Ivanković govoreći o toj želji Hajdukovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Osijeka očekujem umor, ali i pobjedu"

"Ne treba spominjati koliko nam je utakmica s Osijekom važna i značajna. Važno je da sutra pobijedimo i da odigramo najkvalitetnije prije reprezentativne pauze u kojoj ćemo raditi na dodatnom dizanju forme. Podsjećam da smo Osijek do sada teško pobjeđivali i stvarali im šanse, čak nam je teže protiv njih igrati na Maksimiru nego u gostima.  Neće nas zavarati njihova promjena trenera, kao ni žalopojke i priče kako nisu pravi. Učinit ćemo sve da sutra ne dozvolimo iznenađenje", istakao je Ivanković pred sutrašnji povratak obavezama u HNL-u prije pauze zbog reprezentativnih obaveza u kojima sudjeluju tri Dinamovca: Mandžukić, Drpić i Morales.

"Očekujem da igrači zbog pobjede u Pragu budu dodatno motivirani i da pokažu moć, snagu i razliku u klasi. Nakon napora protiv Sparte, svakako je očekivan i umor, ali i pobjeda", dodao je.

Butina zaradio potres mozga, Etto se vraća sljedeći tjedan

Prvi vratar prvaka je u Pragu dobio lakši potres mozga i sljedećih nekoliko dana će provesti na kućnom oporavku, a u momčad se vraća Filip Lončarić. Zbog Drpićeve ozljede na stoperu će s Bišćanom zaigrati Carlos.

Pomalo zaboravljeni Guillermo Suarez je u kadru za utakmicu sa Osijekom, a ako ne tada, priliku će valjda dobiti u kup utakmici u srijedu, kada se Dinamo u Mačama sastaje sa nižerazrednim Gajem.

Z.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara