Ivanković odustaje od ziheraštva: Preuzimamo rizik, od danas tražimo samo pobjede! (video)

Ivanković odustaje od ziheraštva: Preuzimamo rizik, od danas tražimo samo pobjede! (video)

BRANKO IVANKOVIĆ obećao je, dva dana uoči susreta s nizozemskim NEC-om, da Dinamo preuzima rizik agresivne, napadačke igre, jer za razliku od utakmica protiv Sparte, gdje je bilo bitno zabiti pogodak, sada se broje i traže isključivo pobjede!

"Rezultat me ne zanima, možemo slaviti 2:1, 3:2 ili 5:0. Ali mi u utakmici s NEC-om, kao i svakoj sljedećoj koja nas očekuje u Uefinoj ligi, jednostavno moramo tražiti pobjedu. Takav pristup olakšat će mojim igračima psihološku pripremu za utakmicu. Moramo ući u rizik i spremni smo ga preuzeti. Tražit ćemo permanentni pritisak i sa što više igrača ulaziti u završnicu", najavio je Profesor susret s NEC-om, za koji gotovo sigurno neće konkurirati Mathias Chago, Dino Drpić (upala angine) i Tomo Butina.

O sastavu koji će suprostaviti Nizozemcima, kao po običaju, Ivanković nije želio detačljno govoriti. Upitno je tko će u napadu zaigrati uz Marija Mandžukića (Balaban se oporavio od ozljede, Šokota pokazuje dobru formu), ali uz Dinamov sastav vežu se još neki upitnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener se prebacio na priču o NEC-u; "Organizirana su momčad, koja je u prvenstvu izgubila jednu utakmicu, i to od Heerenveena. Puni su samopouzdanja i neće nam biti lako. Imaju veliku želju da osim dobre prezentacije u prvenstvu naprave i europski iskorak. Osim organizirane igre, krase ih i pojedinici koji mogu presuditi susret. Odličan je vratar Baboš, ali ne želim secirati pojedinačno."

Ostatak izlaganja Branka Ivankovića pogledajte na Video Indexu.

D.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara