Ivano Balić lakše diše: Neprelazni Bertrand Gille rekao zbogom francuskoj reprezentaciji

Ivano Balić lakše diše: Neprelazni Bertrand Gille rekao zbogom francuskoj reprezentaciji

IVANO BALIĆ godinama je bio u nemilosti kada je Hrvatska igrala protiv Francuske te se protiv Gillea nikada nije naigrao.

> Baliću prijeti operacija, upitan i nastup na SP-u u Hrvatskoj?

Na Svjetskom prvenstvu u rukometu u Hrvatskoj koje se održava početkom sljedeće godine, neće biti dvoboja Balić-Gille koji je uvijek bio označen kao ključni u susretima dva velika rivala, Hrvatske i Francuske.

Bertrand Gille je naime, rekao zbogom reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potreban mi je odmor te neću igrati na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj. Obožavam igrati za Francusku, no ne znam hoću li ikada opet zaigrati za reprezentaciju", rekao je Bertrand Gille.

Ostaje upitno hoće li Ivano morati na operaciju leđa, s kojima ima velikih problema te sada prolazi kroz intenzivnu fizikalnu terapiju. Spominje se i crna mogućnost da neće biti spreman do Svjetskog prvenstva.

Ivano Balić je često isticao kako mu je bilo teško igrati protiv francuske obrane u kojoj su prednjačili Dinart i Gille, no naš najbolji igrač, ako će igrati na Svjetskom prvenstvu, imat će barem malo lakši zadatak (ako ćemo igrati protiv Francuske). Čvrsti Gille je Balića uvijek dobro čuvao u obrani 5-1 te se naš najbolji igrač rijetko kada naigrao u dvobojima protiv Francuza. Ova vijest sigurno će barem malo razveseliti Ivana koji je sada okupiran fizikalnim terapijama.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara