Ivić: Kada bude u formi, Niko će biti Hajdukova prevaga

ISKUSNI nogometni stručnjak Tomislav Ivić smatra da se već danas vide disciplina i red u Hajduku, te ističe da Miroslav Ćiro Blažević situaciju još može poboljšati. Niko u punoj formi, Hajdukova je prevaga, smatra Ivić.

Ivić je prateći Superkup na Poljudu, kojim su Hajduk i Rijeka otvorili novu nogometnu sezonu, zaključio da je igra bila zadovoljavajuća s obzirom da se radi o prvoj natjecateljskoj utakmici za obje momčadi.

Nogometni stručnjak smatra da Ćiri nije bilo dovoljno 20-ak dana da sasvim upozna splitsku momčad, ali da se već vide red i disciplina, te da ima prostora za poboljšanje.

Ivić je za Jutarnji list rekao da će Hajduk ovu sezonu biti kvalitetnija momčad, prvenstvo zbog toga što ima puno mladih igrača. 

Ivića je najviše impresionirao Grgurović koji je, kako smatra, pokazo i znanje i kvalitetu i trku. Za Niku Kranjčara smatra da mu treba više vremena za ulazak u formu, a kada uđe u nju bit će prevaga na strani Hajduka, smatra Ivić

Upitan da procjeni izglede "Bijelih" protiv Debrecena, Ivić vidi prednost splitskog kluba jer smatra da je mađarska liga slabija po kvaliteti od hrvatske te da bi iz tog razloga naš prvak trebao izbaciti njihovog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara