Ivica će najvjerojatnije nastupiti u spustu

Ivica će najvjerojatnije nastupiti u spustu

Foto: AFP

DANAŠNJI treći službeni trening spusta otkazan je već u jutarnjim satima zbog vremenskih neprilika, odnosno zbog snijega koji je pao preko noći, ali otkazan je i radi mogućnosti da se organizatorima ostavi dovoljno vremena za pripremu staze za subotu.

S obzirom na to da je bio održan samo jedan prekinuti trening i jedan na skraćenoj stazi, Ivica Kostelić će najvjerojatnije nastupiti na subotnjem spustu radi pripreme za superkombinaciju, a konačna odluka bit će donesena tijekom poslijepodneva. Natko Zrnčić Dim i Ivan Ratkić nastupit će u subotnjem spustu. Zbog vremenskih prilika, moguća je i odgoda spusta za neki drugi dan, a o tome očekujemo odluku organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tijekom jučerašnjeg dana obavljene su nove doping-kontrole, pa su tako jučer bili i Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim te bobisti Andras Haklits i Igor Marić, kojeg su pozvali već drugi put. Biatlonci Jakov Fak i Andrijana Stipaničić Mrvelj jedini su hrvatski olimpijci koji još nisu bili na doping-kontroli.

U četvrtak kasno navečer u Whistler su stigli i predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop, koji će danas nazočiti svečanosti otvorenja Igara.

Ostali hrvatski olimpijci odrađuju jutarnje treninge prije polaska na ceremoniju svečanog otvorenja Igara. Naime, polazak iz Whistlera predviđen je za 13 sati, a svečanost otvorenja započinje u 18 u BC Placeu. U defileu će biti bobisti, biatlonci i skijaši trkači, kao i prateće osoblje te članovi misije, sveukupno 20-ak osoba. Hrvatsku zastavu visoko će na otvorenju ponijeti biatlonac Jakov Fak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara