Ivica Mornar: Možemo ostvariti pozitivan rezultat

Ivica Mornar: Možemo ostvariti pozitivan rezultat

HRVATSKI reprezentativac Ivica Mornar nije se proslavio u prvoj utakmici. Zaradio je žuti karton, mnogi će reći nezasluženo, dok mu je istovremeno velike probleme zadavao njegov "flaster", švicarski branič Christoph Spycher. Uoči utakmice s Francuskom dao je intervju za UEFA-ine službene stranice.

Na pitanje o tome da li smatra da "vatreni" zaslužuju da ih se kritizira zbog neuspjeha protiv Švicarske Mornar je izjavio da ga to uopće ne čudi i da je cijela momčad to zaslužila zbog igre kakvu je pružila u drugom dijelu, osobito nakon što nisu iskoristili igrača više, te da su trebali igrati puno bolje i pametnije.

Kada je novinar priupitao Mornara što se dogodilo s igrom naše reprezentacije, posebno u drugom poluvremenu, naš reprezentativac je odgovorio da je momčad igrala presporo, a i da su griješili što se više nisu orijentirali na igru preko krila. Također, naš reprezentativac smatra da smo u prvom poluvremenu propustili tri velike prilike, a da je nakon toga sve otišlo u krivom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA-in novinar priupitao je Mornara da li se slaže da je Hrvatska igra protiv Švicarske bila dosadna. Naš reprezentativac smatra da je bilo još nekoliko dosadnih utakmica na ovome Europskom prvenstvu, a novinaru je postavio i jedno pitanje: "Što je bolje, igrati lijepo, ali  riskantno ili dosadno, ali sigurno"?

Na red je došlo pitanje o žutim kartonima na što Mornar izjavljuje da smatra da bi "vatreni" morali paziti na živce, ali da bi također morali poboljšati igru i ubrzati dodavanja. Također je naglasio da Hrvati uvijek igraju bolje protiv favoriziranih momčadi. Na posljednje pitanje o tome da li Hrvatska može ostvariti pozitivan rezultat protiv aktualnih prvaka Europe Ivica Mornar je kratko i jednostavno odgovorio, "Možemo i moramo"!

V.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara