Ivica prima čestitke

Ivica prima čestitke

Predsjednik Stjepan Mesić

Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić uputio je danas brzojavčestitku Ivici Kosteliću za osvojeni naslov svjetkog prvaka u slalomu.

´Čestitam Ivice na ovom izvanrednom uspjehu. Zlato svjetskog prvaka potvrda je i rezultat tvog zalaganja i upornosti. Ali samo svjetski prvak i vrhunski sportaš zna i može ostati na vrhu, godinu za godinom. Još jednom je cijela Hrvatska pratila tvoju zlatnu pobjedničku vožnju, a vjerujem da će ih biti još puno. Čestitam Ivice, tebi i cijeloj skijaškoj reprezentaciji, na izvanrednim uspjesima koje ste postigli i želim vam svima još puno sportskih i osobnih uspjeha´, stoji u brzojavci predsjednika Mesića.

Premijer Ivica Račan

Predsjednik Vlade RH Ivica Raèan uputio je danas èestitku Ivici Kosteliæu na osvojenoj zlatnoj medalji i naslov svjetskog prvaka u slalomu.

´Dragi Ivice,

Raduje nas što si uspio ponoviti uspjeh svoje sestre i osvojiti najsjajnije odlièje svjetskog prvenstva.

Zahvaljujuæi Tebi hrvatska zastava još æe se jednom vijoriti na najvišem postolju St. Moritza.

Skijaški svijet morat æe upamtiti ime Hrvatske - male zemlje velikih sportaša.

Èestitam Tebi i Tvojoj obitelji na velikom uspjehu i želim Ti mnogo sreæe u predstojeæim utrkama svjetskog kupa´, stoji u brzojavci Ivice Raèana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Sabora Zlatko Tomčić

Predsjednik Hrvatskog sabora, Zlatko Tomčić uputio je brzojavnu poruku Ivici Kosteliću, pvodom osvajanja zlatne medalje u slalomu na Svjetskom skijaškom prvenstvu u St. Moritzu.

´Dragi Ivice,

Vama i Vašoj obitelji, kao i svim članovima Vašeg teama, iskreno čestitam na ovome fantastičnom uspjehu, uz želju za osobnom srećom i čim dužim ostankom u svjetskom skijaškom vrhu, na ponos i radost cijele Hrvatske, najbolji ste na svijetu´, stoji u brzojavci predsjednika Hrvatskog sabora.

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša uputio je čestitku Ivici Kosteliću povodom osvajanja slalomskog zlata na SP u St. Moritzu.

´Dragi Ivica sreća i veselje obuzeli su naša srca jer Hrvatska ima svjetskog slalomskog prvaka. Tvojim zlatom stigla je i konačna potvrda o maloj Hrvatskoj kao skijaškoj velesili. Hvala tebi i cijeloj obitelji Kostelić na iznimnim uspjesima i trenucima radosti i veselja koje ste nam podarili, hvala obitelji koja piše svjetsku skijašku povijest.

Iskrene čestitke upućujem tebi kao i treneru Vicenciju Jovanu i ostalim članovima ekipe koji su dali dio sebe u ostvarenju ove grandiozne pobjede´, stoji u čestici predsjednika HOO-a.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara