Ivica: Treba vozit na ziher

Ivica: Treba vozit na ziher

IVICA KOSTELIĆ je prije noćnog slaloma u Schladmingu najavio kako kani oprezno voziti i doći do novih bodova te da se jako dobro osjeća.

"Schladming ne pamtim baš po dobrom zadnje dvije godine, ali to ništa ne znači. Nisam opterećen time što sam tu pao dva puta. Mislim da ću pametnije otpeljat ovaj put." - kazao je Ivica novinaru Radia 101.

"Bit ću opušteniji i neću se toliko trgat. Prva vožnja u Kitzbuechelu je bila dosta na ziher pa je bila ipak dobra. Znači, treba vozit opušteno dok ne steknem sigurnost koja će mi dati to da mogu malo više riskirat. Treba vozit na ziher. Naravno, ne da se osramotiš." - dodao je naš najbolji skijaš.

Ivica je kazao kako misli da skijaš iz prve grupe slallomaša može sebi dopustiti koliko "gasa može oduzet na određenim mjestima, a da to ne bude na uštrp vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemrem još riskirat, nije vrijeme. Moram skupljat bodove da ostanem u prvoj grupi." - dodao je.

"Schladming je dobra staza, veiki rulet i može se probiti naprijed nakon prvog laufa. Cilj mi izmiče uvijek prije nego ga dosegnem. To me živcira, ali bolje da vozim sigurnije i dosegnut ću ga." - zaključio je Ivica.

S.H./Radio101

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara