Ivo Karlović bez problema do drugog kola Zagreb Indoorsa

ZA RAZLIKU od jučerašnjeg meča parova sa Zovkom danas je Ivo vrlo dobro odigrao i bez problema došao do pobjede nad Čehom Jiriem Vanekom 2:0 u setovima (6:3, 6:2).

Nakon što je osvojio svoj drugi servis gem u prvom setu Ivo je uzeo break Čehu Vaneku i poveo s 3:1, a zatim je sigurno servirao za velikih 4:1. Nakon što Vanek s nekoliko dobrih poena dolazi na 4:2,  Karlović s nekoliko vrlo dobrih servisa dolazi na samo gem do osvajanja prvog seta.

Tri asa i jedan winner bili su dovoljni da Ivo uzme prvi set u kojem je pogodio ukupno osam as servisa.

Karlović je vrlo snažno krenuo i u drugi set te je s  lakoćom uzeo prvi servis Vaneku. Potom je bio siguran i na svom servisu te je bez izgubljenog poena postavio rezultat na 2:0.

Vanek se nakon početnog šoka malo pribrao te je osvojio svoj servis, a nakon toga je potpuno pao te je ostatak meča igrao sam naš tenisač.

Vrlo dobru predstavu Ivo Karlović je zaokružio odličnim servis gemom. Na kraju 20 as servisa i čak 79 posto ubačaja prvog servisa za našeg tenisača.

I Karlović i Vanek jednako su griješili, oba su napravila 13 neforsiranih pogrešaka, a Ivo je prednost u meču napravio servis poenima i izlascima na mrežu.

V.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara