Iz srpskog tabora: Dobit ćemo Hrvate 2:0 na Marakani!

DRAGAN OKUKA, izbornik mlade reprezentacije SiCG uvjerio je svoje pulene da će u subotnjoj dokvalifikacijskoj utakmici pobijediti hrvatsku U-21 reprezentaciju. Ipak, u srpskom taboru svjesni su kako će zaista slaviti tek nakon uzvratne utakmice koja se u srijedu igra u Velikoj Gorici.

Mlade reprezentacije igrale su prošle godine na EP-u u Njemačkoj, a reprezentacija SiCG pobijedila je rezultatom 3:2.

"I tada, kao i sada, neophodna nam je bila pobjeda i bio je veliki pritisak na igračima. Pokazali smo da se možemo nositi sa tim pritiskom i uvjeren sam da ćemo pobijediti sa 2:0. Moramo iskoristiti prednost domaćeg terena i podršku, nadam se, prepune Marakane. Gledajući snimke utakmica hrvatske reprezentacije vidjeli smo da nisu bezazlena ekipa, ali mislim da smo kvalitetniji od njih i siguran sam da ćemo to potvrditi i na terenu." - kazao je jedan od Okukinih pulena playmaker Boško Janković, a prenosi Glas javnosti.

Na njega se nadovezao veznjak Miloš Krasić, koji igra u moskovskom CSKA. Krasić tvrdi kako će utakmice doigravanja biti izuzetno borbene.

"Na Marakani trebamo steći prednost kako bismo mirnije putovali na revanš. Očekujem da će se to i dogoditi uz ogromnu podršku s tribina. Kako god završila utakmica na Marakani, ništa neće biti riješeno i na revanš treba gledati kao da se igra potpuno nova utakmica." - kazao je suigrač našeg "A" reprezentativca Ivice Olića.

"Protiv svakog protivnika Hrvati igraju u istoj formaciji i verujem da će u toj formaciji nastupiti i na Marakani, jer sigurno pred ovako važnu utakmicu neće mjenjati stil igre." - kazao je pomoćnik izbornika Okuke, Dragan Vujović.

Reprezentativcima SiCG je obećana nagrada od po 3000 eura ukoliko se plasiraju na Europsko prvenstvo, tako da im motiva neće nedostajati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara