Janica definitivno vozi kombinaciju, spust zakazan za u 13h

KAKO doznajemo od glasnogovornika hrvatske skijaške reprezentacije Ozrena Muellera, najbolja svjetska skijašica definitivno će nastupiti u utrci kombinacije.

U vremenu od 10h do 10:30h natjecateljice su pregledale stazu, a organizatori su odlučili da će odgoditi utrku spusta za 13h.

Nešto iza 11h sastao se žiri, koji je odlučio da se start spustaške utrke premjesti na visinu Super G-ja, te da utrka spusta počnje u 13h.

"Budući da je ovdje jako loše vrijeme, pada snijeg, puše jak vjetar, a ima i dosta magle, zasad je da se spusti vozi u 13h. No, tek u 13h će se sa sigurnošću moći reći hoće li utrka biti održana ili ne." - kazao je Mueller u razgovoru za Index.

"No, slalom će se definitivno voziti, baš kao što je bilo u Salt Lake Cityu, kad je spust vožen iza slaloma." - kazao nam je Mueller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimalo nas je kako se danas osjeća najbolja svjetska skijašica.

"Puno je bolje nego jučer, temperatura je pala. Nije skroz zdrava, ali što je tu je. Ona ima ogromnu želju za vožnjom, kao što je imala i prije utrke spusta. Čak se rasplakala kad je odlučeno da neće voziti spust." - kazao je Mueller u razgovoru za Index.

Podsjetimo, prva vožnja slaloma je na rasporedu u 17h, a druga u 19:30h.

Janica brani zlato u kombinaciji, a najveća konkurentica bit će joj Šveđanka Anja Paerson. One su najveće favoritkinje za zlato i srebro, dok će se za broncu boriti Amerikanka Lindsey Kildow, te Austrijanke Nicole Hosp, Marlies Schild i Katrin Zettel.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara