Janica je bolje, nastup na kombinaciji neupitan

POSLJEDNJI trening spusta uoči sutrašnje kombinacije za skijašice otkazan je zbog snježnih padalina i slabe vidljivosti, objavili su danas organizatori ZOI u Torinu.

Kombinacijski spust održava se na stazi u San Sicariju, a slalom se vozi u Sestriereu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Organizatori su napomenuli da će se današnji trening slaloma održati kao što je i predviđeno, odnosno u poslijepodnevnim satima.

Kako je za Index rekao glasnogovornik hrvatske skijaške reprezentacije Ozren Muller Janica bi najvjerojatnije nastupila na treningu spusta, a danas popodne sigurno će trenirati slalom.

Osim što će trenirati slalom, popodne će odraditi i tzv. hang trening koji se vozi na stazi na kojoj će se održati slalomska utrka.

Muller je za Index potvrdio kako je Janičino zdravstveno stanje posljedica nepreležane gripe iz Ofterschanga, te da je danas puno bolje nego što je bila jučer i prekjučer.

"Još uvijek nije skroz zdrava, iako je puno bolje. Ima malo povišenu temperaturu, no stanje nije tako strašno tako da će danas trenirati, a sutrašnji nastup u kombinaciji nije upitan" - kazao je Mueller.

Sutrašnja kombinacija počinje u 12,00 sati kada se vozi spust. Prva vožnja slaloma na rasporedu je u 17,00, a druga u 19,30 sati.

Najbolja skijašica prošlih olimpijskih igara Janica Kostelić brani zlatnu medalju u kombinaciji, a najveća konkurentica bit će joj Šveđanka Anja Paerson. One će vjerojatno odlučivati o zlatu i srebru, dok će se za broncu boriti Amerikanke Lindsey Kildow i Julia Mancuso, te Austrijanke Nicole Hosp, Marlies Schild i Katrin Zettel.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara