Janica Kostelić: Priče o prekidu karijere su glupost

JANICA KOSTELIĆ još uvijek se oporavlja na Badiji pokraj Korčule. Naša najbolja skijašica neće se uključiti na sam početak Svjetskog kupa, ali vjeruje da će na skije stati u studenome u SAD-u.

Janica je "Jutarnjem listu" priznala da je njeno strpljenje pri kraju te da ima osjećaj da godinama nije stala na skije. Teško podnosi što se sve događa ljeti, a pogotovo stoga što je, kako je rekla, postala lijena kao trut.

Duga mirovanja zbog bolova u koljenu Janici su donijeli nekoliko kilograma više, pa će slijedećih dana morati poraditi i na tome. Iako na Badiji ovih dana temperatura doseže i 37 stupnjeva Celzijevih na Janici je zimska garderoba.

Nakon tri operacije naša najbolja sportašica još uvijek ima problem s koljenom. Nedavno su liječnici otkrili da se ne radi samo o menisku desnog koljena, već i oštećenju hrskavice, zbog koje stradava pokosnica zglobne glavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janica kaže da se bol povremeno smiri, pa se opet vrati. Ponekad osjeća bol čak i pri najobičnijem pokretu.

Dr. Schenk je Janici preporučio da preskoči start Svjetskog kupa krajem listopada u Austriji, no nada se da će na snježne staze sredinom studenoga u SAD-u.

Za priče o prekidu karijere Janica kaže da su glupost, jer su njene ozljede koljena izlječive.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara