Janica kreće u uzbudljivu završnicu Svjetskog kupa

DO KRAJA Svjetskog kupa ostalo je još 9 utrka, a za veliki Kristalni globus bori se više skijašica među kojima je i naša najbolja skijašica Janica Kostelić. Prva utrka nakon Svjetskog prvenstva u Bormiu na rasporedu je u subotu u 12:30 sati u švedskom Äreu, a vozi se superveleslalom.

Direktor reprezentacije Vedran Pavlek u razgovoru za Radio 101 kazao je kako je staza dobro pripremljena, no da bi probleme moglo stvarati vrijeme, jer je najavljeno kako će padati snijeg, što bi čak moglo i odgoditi utrku.

"Janica se osjeća dobro, odvozila je pet vožnji na hangu, te četiri na treningu. Mislim da se sasvim oporavila i ozdravila, te da je spremna za Svjetski kup" - izjavio je Pavlek dodajući kako se treba koncentrirati na svaku predstojeću utrku jer su svi bodovi vrlo bitni za ukupni poredak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pavlek je dodao i kako je Janica spremna za osvajanje velikog Kristalnog globusa.

"Janica se neće predati do kraja, bez obzira na rezultate utrka. Treba ići od utrke do utrke, i koncentrirati se na svaku pojedinačno. Važno je da Janica skija kako zna, opušteno i da se ne obazire na druge, primjerice Anju Paerson. Baš nas briga za nju." - komentirao je Pavlek.

Janica se trenutno nalazi na drugom mjestu ukupnog poretka s 879 bodova, prva je Tanja Poutiainen sa 902 boda, a treća Anja Paerson s 856 bodova.

Na pitanje novinara što misli o ideji da Janica dobije ulicu sa svojim imenom u Zagrebu, Pavlek je rekao kako je to velika čast, no sada im je na pameti samo završetak Svjetskog kupa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara