Janica: Neću se ubiti ako u Torinu ne napravim ništa

Janica: Neću se ubiti ako u Torinu ne napravim ništa

JANICA KOSTELIĆ, vodeća skijašica u ukupnom poretku Svjetskog kupa, kazala je kako Olimpijske igre ne shvaća preozbiljno.

Janica je u na prošlim Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityu osvojila tri zlata; u slalomu, velesalomu i kombinaciji, te srebro u super G-u. Jedini skijaši kojima je pošlo za rukom osvojiti tri zlata bili su Toni Sailer 1956. i Killy 1968. godine.

Janica kaže kako sljedeće Olimpijske igre u Torinu, na kojima će se najveća borba za odličja voditi između nje i Anje Paerson, ne shvaća "preozbiljno."

"To je kao i svaka druga utrka, ali nešto malo važnija od ostalih. Iako su to Olimpijske igre, neću se ubiti ako ne napravim ništa. Jedino što želim je izbjeći padove i ozljede. Mučila sam se s ozljedama previše puta." - kazala je Janica, a prenosi AP.

Najveća Janičina suparnica, Šveđanka Anja Paerson tvrdi kako nema šanse zaustaviti Janicu Kostelić, glavnog pretendenta na njezin naslov najbolje skijašice iz prošle sezone.

Paerson se orjentirala na predstojeće Zimske Olimpijske igre u Torinu, no Janica misli kako tome nije tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da to nije jedina stvar. Ona je preagresivna te ne može podnijeti da je netko pobijedi." - kazala je o suparnici Janica.

"Anja je sada u teškoj poziciji, luda je. Znam da može perfektno skijati kada to želi. Jedan dan će izletjeti, a drugi će pobijediti s prednošću od dvije sekunde." - dodala je Janica.

Anja Paerson tvrdi kako je ne zanima što Janica radi, već da je usredotočena na svoju formu.

"Napravila sam toliko u svojoj karijeri. Ne obraćam pozornost na to što drugi rade, na ono što Janica radi, već se bavim isključivo sobom." - zaključila je Paerson.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara