Janica primila povelju počasne Zagrepčanke

JANICA KOSTELIĆ primila je u Dvercu povelju počasne građanke Zagreba koju joj je uručila gradonačelnica Vlasta Pavić. Janica je počasnom Zagrepčankom imenovana početkom mjeseca na sjednici skupštine grada Zagreba.

"Janica Kostelić najveća je hrvatska skijašica i jedna od najvećih sportašica svijeta. U posljednje tri godine osvojila je tri zlatne medalje na svjetskim prvenstvima 2005. godine, u Santa Caterini i Bormiju u disciplinama slaloma, kombinacije i spusta, dvije zlatne medalje u St. Moritzu 2003. godine u disciplinama slaloma i kombinacije, tri zlatne medalje na Zimskim olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju 2002. godine u disciplinama slaloma, veleslaloma i kombinacije i srebrnu medalju u superG." - stoji, između ostalog, u povelji zagrebačke Gradske skupštine koja je jučer udijeljena Janici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janica se od danas, nakon oporavka od puknuća mišića kvadricepsa desne noge, ponovno vraća na snijeg. Ona je jučer sa svojim ocem i trenerom Antom Kostelićem otputovala na glečer Moeltaler gdje će trenirati sljedećih sedam dana.

Tamo će, nakon oporavka u Daruvarskim toplicama i nekoliko dana odmora u Zagrebu, pokušati nadoknaditi skijaške treninge koje je propustila u austrijskom Innerkremsu zbog ozljede mišića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara