Janica: Skijala bih do smrti, samo da su me novinari pustili na miru

JANICU KOSTELIĆ, kažu, preporodio je život u Rijeci. Kad sjedne na kavu u svoj omiljeni Phanas, nitko je neće ni pogledati. Bez potezanja za rukav, fotografiranja za uspomenu, pogleda znatiželjnika i šaputanja sa susjednog stola, Janica uživa život o kakvom je tijekom godina profesionalnog skijanja mogla samo sanjati, dok su istovremeno djevojke diljem svijeta barem na trenutak sanjale da su u njezinoj koži. 

Ante Kostelić manje sjetno a više ljutito ukazuje da povratka skijanju neće biti, ona je, naime, "cijela u tom svom kozmetičkom projektu." No, Janica izgleda bolje no ikad. Sada konačno ima vremena za sitnice, neobavezne šetnje, putovanja - i ljubav.

Prije dan-dva čak se uključila na chat na svojim službenim stranicama, gdje je simpatizerima ostavila zanimljivu poruku;

"Jako cijenim svoje navijače i sve što su za mene napravili. Nemam ništa protiv toga ako me netko ne voli ili ako me je prestao voljeti, svatko ima pravo na svoje i to uvijek cijenim. Nikad nisam tražila medijsku pompu oko sebe niti bilo što, samo sam htjela skijati i uživati u tome, no to se u Hrvatskoj ne može jer što god napraviš, kriv si." - napisala je.

"Bilo bi sve puno drugačije da ja skijam i da me se pusti na miru, mislim na novinare i medije, skijala bih ja do smrti. Pusa svim (ne)navijačima...." - riječi su kojima je velika sportašica još jednom pokazala da je oduvijek htjela biti mala, obična djevojka. Ma koliko god joj mi zamjerili...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara