Janica tek u rujnu ponovno na skijama

SNJEŽNU kraljicu Janicu Kostelić nakon povratka u Zagreb dočekala je gomila novinara i obožavatelja, a sama Janica, koja se na aerodromu pojavila sa štakama, rekla je da ni sama nije vjerovala kako je ozljeda koljena bila toliko ozbiljna da se morala podvrći ponovnoj operaciji.

"Nisam slutila da će bol koju sam osjetila nakon testiranja veleslalomskih skija biti početak još jednog dugog razdoblja oporavljanja. Sve mi se činilo da će nekako prestati, jer me nije boljelo dok sam hodala, samo kod rotacije što je značilo da skijanje ne dolazi u obzir." - objasnila je Janica.

Janica priznaje kako je bila "u komi" kada je shvatila da će ponovno prolaziti režim - operacija, rehabilitacija, lagani treninzi, jači treninzi.

"No, to je očito postao moj život i što da se radi?" - jednostavno, kao uvijek, kazala je Janica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janica je već operirala koljeno, a prema saznanju Jutarnjeg lista, ova je operacija uspješno izvedena. Snježnoj kraljici je sada potrebna rehabilitacija zbog koje na skije sigurno neće stati prije rujna (što joj je teško palo), a vrlo je važno da rehabilitaciju provede u potpunosti po liječničkim uputama.

"Ovaj put nema šale. Moram biti oprezna i ozbiljna. Rekla sam već, ako se moralo dogoditi onda je bolje da se sada dogodilo nego uoči početka sezone. Ionako se ne sjećam niti jedne u koju sam ušla potpuno spremna." - zaključila je Janica.

Janica će prva tri tjedna postoperativnog oporavka provesti u Termama Selce, a nakon toga će liječnički tim odlučiti gdje će nastaviti rehabilitaciju.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara