Janković: Smršavila sam desetak kilograma

Janković: Smršavila sam desetak kilograma

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NAJBOLJIH osam svjetskih tenisačica trenutačno se nalazi u Dohi, gdje od utorka igraju na Sony Ericsson Championshipsu (Mastersu tenisačica).

Na konferenciji za novinare, dan prije početka natjecanja, najviše je pažnje privukla srpska tenisačica Jelena Janković, nekada najbolja na svijetu, prije svega zbog vlastite pojave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilično kratka crna haljina, kao i visoke potpetice, dale su razloga da se Jelena fotografski "izmjeri" od glave do pete, a ne samo da bude meta novinarskih pitanja.

"Tijekom sezone na zemlji imala sam važnijih stvari od tenisa. Morala sam brinuti za bolesnu majku, a to je bio razlog što sam se zapustila. Dobila sam sedam, osam, možda i deset kilograma. Takva nisam mogla biti prava na teniskim terenima. Brzina i kvalitetno kretanje su osnova uspjeha", rekla je Janković, danas osma igračica na svijetu.

"Smršavila sam točno koliko sam trebala, skoro deset kilograma. Osjećam se dobro, vjerujem u dobar nastup u Dohi, a s obzirom na takvu konstituciju mogla sam se i ovako odjenuti za konferenciju", uz smijeh je rekla Jelena Janković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara