Jansen: Puno toga nije valjalo u našoj igri

NIJEMCI su razočarani jučerašnjim porazom, međutim istovremeno su uvjereni da će u utakmici protiv Austrije sve “sjesti” na svoje mjesto.

"Razočarani smo, ovaj nas je poraz unazadio, no prigovora spram pobjede Hrvatske nemam. Moramo analizirati što se dogodilo, jer očito je da smo podbacili. Ovo nije nalikovalo našoj igri kakvu smo pokazali protiv Poljaka. Igra bez lopte nije bila zadovoljavajuća", ustvrdio je izbornik Nijemaca Joachim Löw.

"Cijelo drugo poluvrijeme igrali smo na strani Hrvata, međutim nismo stvarali pritisak. Što se Schweinsteigerovog crvenog kartona tiče, on je zaslužen. Nije Bastian nikoga udario, ali njegov potez nije bio sportski. Dogovorili smo se da ne nasjedamo na provokacije, niti u jednoj situaciji. Nije to trebao napraviti", analizirao je utakmicu Marcell Jansen i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već smo ranije dokazali da se znamo izvući iz ovakvih situacija, samo moramo pokazati da imamo karakter. Vidjelo se i protiv Hrvatske da samo pokušali okrenuti utakmicu, međutim puno toga nije valjalo u našoj igri. Ali uvjeren sam, protiv Austrije ponovno ćemo biti pravi."

Totalsport
Foto: AFP

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara