Jarni nema pojma tko će igrati, ali zahtijeva pobjedu

HAJDUKOV trener Robert Jarni današnju je konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice Prve HNL protiv Međimurja otvorio komentarom na navode u nekim medijima kako razmišlja o tome da ocu Blanke Vlašić ponudi mjesto kondicijskog trenera Hajduka.

"Razgovarao sam s Joškom, od njega sigurno puno toga možemo naučiti, ali to ne znači da tražim kondicijskog trenera. Naš sadašnji trener Paco je jedan od najboljih kondicijskih trenera i njegova je pozicija sigurna."- rekao je Jarni.

I to je manje-više jedino što Jarni trenutno zna, s obzirom na to da nema pojmakoji će sastav sutra igrati protiv Međimurja: "Vidjet ćemo do subote ujutro. Sada ih je dosta koji su zbog manjih zdravstvenih poteškoća upitni, treba pustiti vrijeme da napravi svoje, sutra ću znati sastav".

Više upitnih nego sigurnih

"Sablić, Pelaić, Andrić, Linić, Rubil, Gabrić... Svi su upitni. Za Živkovića se zna da ne može."- počeo je nabrajati Jarni, dodavši kako će Igor Tudor vjerojatno biti spreman do susreta s Međimurjem: "Vidjet ćemo sutra, ali mislim da će Tudor moći".

Na pitanje kako komentira činjenicu da Hajduk lošiji dojam ostavlja na domaćem terenu nego na gostovanjima, stvara šanse ali ne uspijeva ih iskoristiti, Jarni odgovara: "Da se svaki put kad je šansa zabije gol, onda utakmica ne bi bila interesantna. Onda bi se sve znalo. Zato i je to interesantno".

Zašto bi bilo dosadno gledati klub koji svoje šanse zna iskoristiti, nije pojasnio, a još nije odlučio ni tko će praviti društvo Kaliniću u napadu Hajduka: "Bitno je da se pobjeđuje i da se zabijaju golovi. Tko će biti gore? Ne znam, nema standardnog tandema. Najbolji je onaj koji zabija golove i pobjeđuje".

No, na pitanje što očekuje od utakmice protiv Međimurja, odlučno odgovara: "Pobjedu, to mi je imperativ. Ali znamo da moramo odigrati ozbiljno da bi pobijedili, nema ništa 'lako ćemo',oni isto znaju igrati nogomet".

Foto:V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara