Jarni: Ozlijede su nas došle glave

Jarni: Ozlijede su nas došle glave

"BILA je ovo jako čudna utakmica", govorio je nakon katastrofe u Varaždinu Hajdukov trener Robert Jarni.

"Mislim da nikad nismo imali više šansi, a da nismo uspjeli zabiti niti gol dok je Varteks zabio praktički sve što je šutnuo prema golu", rezigniran je bio Hajdukov trener.

Jarni ipak nije bio pretjerano iznenađen, jer je, kaže, znao da će im se puste ozlijede "prije ili kasnije odbiti od glavu". Hajdukovog su stratega najviše mučili izostanci Tudora, Andrića i Čopa.

"Drugo poluvrijeme igrali smo bolje, ali šanse koje smo stvorili nažalost nismo uspjeli realizirati. No, što je tu je; u subotu nas čeka nova utakmica", podvukao je Jarni.

Besek: Teško je funkcionirati dok mi je nož pod vratom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puni smo emocija. Ipak se ne pobjeđuje Hajduk svaki dan", otvorio je svoje izlaganje pred novinarima trener Varteksa i priznao kako su se, zbog loše realizacije protiv Slaven Belupa, pomalo pribojavali utakmice protiv Hajduka.

"Željeli smo što prije doći do prednost i to nam je uspjelo. Igrači se na treninzima jako puno zalažu, što se večeras vidjelo na terenu", kazao je Besek.

U drugom poluvremenu Krojači su planirali dovršiti Hajduk pas igrom, ali nije išlo. "U nekim smo situacijama trebali bolje odreagirati", ističe Besek i dodaje kako mu je ova pobjeda poticaj za dalje. "Teško mi je funkcionirati dok mi je nož pod vratom", zaključio je Besek, referirajući se vjerojatno na loš start Varteksa koji ih je doveo u opasnost od ispadanja.

P.V./M.Š.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara