Jarni pomoćni trener u Portsmouthu?

Jarni pomoćni trener u Portsmouthu?

AKO ĆE menadžersko mjesto u engleskom prvoligašu preuzeti Gordon Strachan, koji je trenutno najzanimljiviji Milanu Mandariću, i nekadašnji hrvatski reprezentativac Robert Jarni preselit će na klupu tog premierligaša.

Naime, Škot Gordon Strachan, koji je posljednji put jednu momčad vodio u veljači 2004. godine, već je ranije najavio kako će mu prvi pomoćnik u idućem poslu biti proslavljeni hrvatski nogometaš.

Još početkom godine Jarni je najavio kako će od iduće sezone vjerojatno biti pomoćnik Strachanu, ali u Leeds Unitedu.

"U pregovorima sam sa Strachanom i nadam se da će se to ostvariti. Dužan sam tom čovjeku koji me htio dovesti u Coventry, ali je poziv iz madridskog Reala bio primamljiviji. Međutim, ostali smo u vezi i nije isključeno da ćemo zajedno krenuti i na Elland Roadu." - rekao je tada Jarni i dodao da prvo želi raditi nekoliko godina s nekim iskusnim trenerom, a tek zatim bi pokušao sam voditi momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, Strachan se do danas nije angažirao niti u jednoj momčadi, pa je Jarni, koji je navodno angažirao i profesora engleskog jezika, još uvijek bez trenerske karijere.

Milan Mandarić, vlasnik Portsmoutha rekao je engleskim medijima kako je primio čak 30 ponuda za menadžersko mjesto u momčadi.

No, s obzirom na rezultate koje u posljednje vrijeme momčad postiže pod Zajecovom palicom Mandarić ne zna što mu je činiti – ostaviti Zajeca na klupi ili dovesti novog menadžera kako bi Zajec radio ono zbog čega su ga i doveli.

“Nisam uopće iznenađen Zajecovim rezultatima. Zajec zna više nogometa nego ijedan menadžer s kojim sam dosad kontaktirao i on je rezultate imao i ranije. Dakako, budući da Zajec odlično radi ne žurimo s rješenjem” - rekao je Mandarić za Sportske novosti, te dodao kako će uskoro razgovarati sa Strachanom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara